Julstämning Torsås kommun 2019

Julstämning under december månad med julskyltning, julmarknad och julmys i hela Torsås kommun.

Hela programmet

Program Julstämning 2019
Klicka på programmet för att förstora.

Julskyltningstävling: Bästa Julskyltning

Nu är det dags att tävla! Inför 1:a Advent utlyses en julskyltningstävling i alla butiker och serviceföretag i hela kommunen. Från hav till skog.

Alla deltar med de förutsättningar de har. Det kan vara skyltfönster men också ute eller en liten hörna inne. Det finns tre sätt att delta:

Varje butik och serviceföretag som vill delta ansvarar för att lägga ut en bild med lockande text. Det är bra om butikens namn och ort framgår.

De tre butiker eller serviceföretag som vinner ”Bästa Julskyltning 2019” är de som får flest ”Gilla”-markeringar. Vi kommer även lotta ut tre priser till dem som röstar på det vinnande bidragen.

Vinnarna koras på Luciadagen. Lokalproducerade priser utlovas. Det här är ett bra sätt att locka kunder till era sociala medier. Bjud in till röstningen. Visa dem sidorna när kunderna är hos er. Hjälp de som är ovana.

Hur röstar man?

Rösta på din favoritjulskyltning genom att gilla inlägget på Facebook. Vi erbjuder även personer som inte har Facebook att rösta genom att kontakta Torsås kommuns reception på telefon 0486-331 00 eller att lägga en lapp i kommunhusets brevlåda. Meddela då namn samt vilken butik ni röstar på.

Lycka till!